Вивчення антиоксидантних властивостей похідних 3-R-2,6-діоксопурин-7-ілетанових кислот - Левіч, Сергій Вадимович; Красовська, Н. І.; Александрова, Катерина Вячеславівна; Сінченко, Дар'я Миколаївна; Левич, С. В.; Красовская, Н. И.; Александрова, Е. В.; Синченко, Д. Н.; Levich, S. V.; Krasovs’ka, N. I.; Aleksandrova, K. V.; Sinchenko, D. M. (Вивчення антиоксидантних властивостей похідних 3-R-2,6-діоксопурин-7-ілетанових кислот / С. В. Левіч, Н. І. Красовська, К. В. Александрова, Д. М. Сінченко // Український біофармацевтичний журнал. - 2015. - № 5. - С. 30-32., 2015)
Представлені результати експериментального in vitro дослідження антиоксидантної активності похідних 3-R-2,6-діоксопурин-7-ілетанових кислот по інгібуванню NO-радикалу. В якості еталону порівняння був використаний N-ацетилцистеїн. Представлены результаты экспериментального in vitro исследования антиоксидантной активности производных 3-R-2,6-диоксопурин-7-илэтановых кислот по ингибированию NO-радикала. В качестве эталона сравнения был использован N-ацетилцистеин. In article are represented the results of experimental in vitro research of antioxidant activity of derivatives of 3-R-2,6-dioxopurin-7-ylethanic acid by inhibition of NO•-radical. As reference drug was used N-acetyl cysteine.
Изучение антиоксидантных свойств производных 3-R-2,6-диоксопурин-7-илэтановых кислот
Study of antioxidant properties of derivatives of 3-R-2,6-dioxopurin-7-ylethanic acids
Keywords: похідні пурину; антиоксидантні властивості; NO-радикал; производные пурина; антиоксидантные свойства; purine derivatives; antioxidant properties; NO-radical