Вплив сироваткового NGAL на наближений та віддалений прогноз у хворих на хронічну серцеву недостатність зі збереженою фракцією викиду (систолічною функцією) лівого шлуночка - Світлий, М. О. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Мета. Дослідити залежність наближеного (1 рік) та віддаленого (5 років) прогнозу у хворих на ХСН зі збереженою фракцією викиду лівого шлуночка в залежності від порушення функції тубуло-інтерстицію нирок.
Keywords: тези доповідей