Дослідження вітчизняного ринку антагоністів кальцію - Чепель, Ю. Г.; Ткаченко, Наталя Олександрівна (Х. : НФаУ, 2013)
Профілактика і лікування кардіологічних хвороб і хвороб системи кровообігу є однією з важливих медико – біологічних та соціальних проблем, що стоїть перед сучасною медициною. Це обумовлено значними втратами, які завдають дані захворювання у зв'язку із смертністю і інвалідністю.