Проблеми вищої медичної освіти України в умовах Болонського процесу - Панасенко, Олександр Іванович; Буряк, Валерій Прокопович; Каплаушенко, Андрій Григорович; Парченко, Володимир Володимирович; Кремзер, Олександр Андрійович; Мельник, Іван Володимирович; Гоцуля, Андрій Сергійович; Постол, Наталія Анатоліївна; Щербина, Роман Олександрович; Юрченко, Іван Олексійович (Запорізький державний медичний університет, 2011)
Розглянуто актуальні проблеми вищої медичної (фармацевтичної) школи України в світлі рекомендацій Болонської декларації. Рассмотрены актуальные проблемы высшей медицинской (фармацевтической) школы Украины в свете рекомендаций Болонской декларации. Actual problems of Ukrainian higher medical (pharmaceutical) school according of Bologna declaration have been described.
Keywords: вища школа; медична освіта; Болонська декларація; кредити; модулі; высшая школа; медицинское образование; Болонская декларация; кредиты; модули; high school; medical education; Bologna declaration; ECTS; modules