Методи визначення типів темпераменту та їх використання у роботі педіатра - Атаходжаєва, В. М. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Мета дослідження. Аналіз методів визначення темпераменту та обґрунтування їх використання для індивідуалізації лікування та підтримки пацієнта.
Keywords: тези доповідей