Лікарські рослини і лікарська рослинна сировина, які містять фенольні сполуки, алкалоїди і різні групи БАР. Товарознавчий аналіз. Модуль 2 - Тржецинський, Сергій Дмитрович; Доля, Віктор Семенович; Денисенко, Ольга Миколаївна; Мозуль, Валентина Іванівна; Головкін, Володимир В'ячеславович; Одинцова, Віра Миколаївна; Гречана, Олена Володимирівна; Шевченко, Інна Миколаївна (Запорізький державний медичний університет, 2014)
Журнал для самостійної роботи студентів III курсу по фармакогнозії з основами фітокосметики включає: «Лікарські рослини, які містять полісахариди, вітаміни, алкалоїди, серцеві глюкозиди, сапоніни». Він дає можливість кращого освоєння материалу, розвитку логічного мислення, одержання більш глибоких знань. В процесі самостійної роботи студент активно розвиває такі навички як самоорганізація, самостійний пошук інформації, прийняття рішень, що сприяє інтенсифікації навчання.
Keywords: фармакогнозія; фармакогнозия; pharmacognosy