Фармацевтична технологія : зб. тест. завдань з поясненнями для підготовки фармацевтів-інтернів до ліцензійного інтегрованого іспиту «Крок 3. Фармація» - Смойловська, Галина Павлівна; Малюгіна, Олена Олександрівна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Фармацевтична технологія. Збірник тестових завдань з поясненнями для підготовки фармацевтів-інтернів спеціальності «Фармація» до ліцензійного іспиту «Крок 3. Фармація» включає тестові завдання, які входять до Збірників тестових завдань для складання ліцензійного інтегрованого іспиту «Крок 3. Фармація» Центру тестування МОЗ України 2017-2021 рр. (розділ 1) та 2023-2024 рр. (розділ 2) з дисципліни «Фармацевтична технологія». Кожний тест складається безпосередньо з завдання, правильної відповіді і 4-х дистракторів, пояснення та літературних джерел, які були використані для роз’яснення завдання. Наведена інформація сприятиме максимально ефективному засвоєнню матеріалу фармацевтам-інтернами та в подальшому дозволять здійснювати контроль рівня набутих знань.
Keywords: фармацевтична технологія; КРОК 3