Впровадження методу зворотнього зв’язку під час проведення практичних занять при змішаній формі навчання - Круть, Юрій Якович; Павлюченко, Михайло Іванович (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Впровадження різних симулятивних методів та навчальних методик в систему вищої медичної освіти з метою оцінки й контролю теоретичних знань та практичних навичок на сучасному етапі стає найбільш актуальним напрямком, а відоме поняття «зворотній зв’язок» у концепті підвищення ефективності навчального процесу виходить за рамки простої зворотної реакції і може бути визначений як конструктивний інформаційний обмін між викладачем і студентом.
Keywords: кафедра акушерства і гінекології; змішана форма навчання; практичні заняття; етапи зворотнього зв’язку; описовий і оціночний зворотній зв’язок; абсолютна та якісна успішность