Управління та економіка фармації : навч. посіб. до семінарів та сам. роботи для підготовки асистентів фармацевтів на курсах ТУ спец. «Фармація, промислова фармація» - Бушуєва, Інна Володимирівна; Єренко, Олена Костянтинівна; Хортецька, Тая Володимирівна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Навчальний посібник з дисципліни «Управління та економіка фармації» до семінарів та самостійної роботи призначений для використання асистентами фармацевтів на курсах ТУ спеціальності «Фармація, промислова фармація».
Keywords: УЕФ