Формування, перебігу та лікування посттравматичної епілепсії - Стоянов, О. М.; Капталан, А. О.; Калашник, В. О.; Дарій, Володимир Іванович (My University, 2023)
Мета. На підставі клініко-експеріментального вивчення патофізіологічних особливостей формування та перебігу посттравматичної епілепсії (ПТЕ) оптимізувати діагностику та розробити патогенетично мотивовану терапію.