Дистанційне навчання як додатковий інструмент удосконалення підготовки студентів зі спеціальності «акушерство та гінекологія» - Сюсюка, Володимир Григорович; Круть, Юрій Якович; Жаркіх, Анатолій Васильович; Карпенко, Тетяна Володимирівна; Пономаренко, Олена Володимирівна; Сергієнко, Марина Юріївна; Колокот, Наталя Григорівна; Syusyuka, V. G.; Krut, Yu. Ya.; Zharkykh, A. V.; Karpenko, T. V.; Ponomarenko, O. V.; et al. (Тенопіль: Укрмедкнига, 2016)
В статті висвітлені аспекти дистанційного навчання з дисципліни «акушерство та гінекологія». Самостійна робота є одним із основних способів оволодіння студентом матеріалу у вільний від обов’язкових навчальних занять час, тому основна роль викладача у позааудиторній самостійній підготовці полягає в тому, щоб зорієнтувати пошук студента та навчити його користуватись різними джерелами інформації. Використання студентами порталу дистанційного навчання безсумнівно розширює можливості навчального процесу, завдяки значній кількості навчально-методичних ресурсів. The article highlights aspects of distance learning discipline "Obstetrics and Gynecology". Self-guided work is one of the main means for students to master the material in time free from lessons that is why the basic role of teacher in the self-guided extracurricular training consists in orientation of students to search and teach him to use different information resources. Using distance education students portal undoubtedly enhances the learning process through a large number of teaching resources.
Distance learning as an additional tool for improving the training of students in the specialty Obstetrics and Gynecology