Дослідження гепатопротекторної активності N-заміщених 1,2,4-тріазолу на моделі токсичного ураження печінки - Білай, Іван Михайлович; Михайлюк, Євгеній Олегович; Каплаушенко, Андрій Григорович; Брітанова, Т. С.; Панасенко, Олександр Іванович; Книш, Євгеній Григорович; Белай, И. М.; Михайлюк, Е. О.; Каплаушенко, А. Г.; Британова, Т. С.; Панасенко, А. И.; Кныш, Е. Г.; et al. (My University, 2014)
Наведено дані фармакологічних властивостей похідних 1,2,4-триазолу під час експериментального токсичного гепатиту. Здійснено порівнювальний аналіз з референтним препаратом тіотриазоліном. Представлены данные фармакологических свойств производных 1,2,4-триазола во время экспериментального токсического гепатита. Проведен сравнительный анализ с референтным препаратом тиотриазолином. This article presents the pharmacological properties of the derivatives of 1,2,4-triazoles in experimental toxic hepatitis. We did comparative analysis of the compound with reference drug thiotriazoline.
Исследование гепатопротекторной активности производных 1,2,4-триазола на модели токсического поражения печени
Investigation of hepatoprotective activity of derivatives of 1,2,4-triazoles in the model of toxic liver injury
Keywords: гепатопротекторна активність; похідні 1,2,4-тріазолу; гепатопротекторная активность; производные 1,2,4-триазола; hepatoprotect activity; derivatives of 1,2,4-triazol