Викладання дисципліни “Пропедевтика внутрішньої медицини” в умовах воєнного стану - Лихасенко, Іветта Валеріївна; Лукашенко, Ланна Віталіївна (My University, 2024)
У статті викладені особливості та способи проведення практичних занять з пропедевтики внутрішньої медицини у студентів 3-го курсу медичних факультетів. Відзначено переваги використання історій хвороби віртуальних пацієнтів як частини пацієнт-орієнтованої освіти. The article describes the features and methods of conducting practical classes in propedeutics of internal medicine for 3rd year medical students. The advantages of using virtual patients' medical histories as part of patient-centered education are noted.
Keywords: пропедевтика внутрішньої медицини; студенти; дистанційне навчання; воєнний стан; propedeutics of internal medicine; students; e-learning; martial law