Аналіз експериментального впливу бета-блокаторів на когнітивно-мнестичні функції у віковому аспекті - Ганчева, Ольга Вікторівна; Світлицький, Андрій Олександрович; Грекова, Тетяна Анатоліївна; Мельнікова, Ольга Валеріївна; Каджарян, Єлизавета Віталіївна (Харків : НФаУ, 2024)
Мета. Проаналізувати ефекти бета-блокаторів на когнітивно-мнестичні функції за даними експериментальних досліджень у контексті кардіоваскулярної або нейродегенеративної патології у віковому аспекті.
Keywords: бета-блокатори; когнітивні розлади; гіпертензія; побічна дія