Практична психологія та педагогіка вищої школи [зб. лекцій] - Зарічна, Тамара Пантелеймонівна (Запорізький державний медичний університет, 2015)
Збірник лекцій містить конспекти лекцій у вигляді слайдів з «Практичної психології та педагогіки вищої школи» для магістрантів спеціальності 8.12020104 «Технології парфумерно-косметичних засобів»