Поліфенольні сполуки трави деревію подового - Дуюн, Ірина Федорівна; Мазулін, Олександр Владиленович (My University, 2019)
Метою роботи було дослідження якісного складу та кількісного вмісту поліфенольних сполук у траві деревію подового (Achillea micranthoides Klok.).
Keywords: тези доповідей