Оцінка тяжкості перебігу інфекційної діареї за шкалою Vezikari залежно від сироваткової концентрації цинку - Печугіна, Віра Володимирівна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2025)
Мета: проаналізувати вплив сироваткової концентрації Zn на тяжкість перебігу інфекційної діареї у дітей раннього віку за шкалою Vezikari.
Keywords: тези доповідей