Сучасне викладання клінічної дисципліни в вищому медичному навчальному закладі - Підкова, Віра Ярославівна; Пащенко, Ірина Володимирівна; Круть, Олександра Степанівна (Харків : НФаУ, 2019)
Сучасна освітня політика в Україні орієнтується на підвищення ефективності освіти та розвиток здібностей кожного студента. Використання нових технологій навчання передбачає не тільки поповнення теоретичних знань студентів, але й формування в них професійних умінь з організації успішної діяльності.
Keywords: тези