Хвороба Паркінсона : сучасні аспекти діагностики і лікування : [навч. посіб.] - Козьолкін, Олександр Анатолійович; Ревенько, Алла Василівна; Мєдвєдкова, Світлана Олександрівна (Запорізький державний медичний університет, 2017)
Мета даного навчального посібника – підвищити якість діагностичних і лікувальних заходів у лікуванні хвороби Паркінсона з урахуванням новітніх досягнень в діагностиці і фармакотерапії. У посібнику викладені основні аспекти епідеміології, сучасні погляди на етіологію і патогенез захворювання, поетапна діагностика, алгоритми діагностики стадій захворювання, сучасні підходи до лікування хворих на хворобу Паркінсона. У додатку представлена сучасна шкала оцінки хвороби Паркінсона – MDS-UPDRS. Навчальний посібник рекомендований для студентів 4 курсу медичного факультету, лікарів інтернів-неврологів, лікарів неврологів і лікарів сімейної медицини.