Роль високопотужної лазерної терапії для зменшення болю у пацієнтів з пателофеморальним больовим синдромом у жінок 20-25 років - Мамедова, Д. А. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Мета дослідження: вивчення впливу високопотужної лазерної терапії на біль та функціональну недієздатність у жінок з ПФБС віком 20-25 років.
Keywords: тези доповідей