Essentials of Medical English - Гордієнко, Олена В'ячеславівна; Мирошниченко, Олена Анатоліївна; Неруш, Алла Володимирівна; Орел-Халік, Юлія Владиславівна; Сазанович, Лариса Вікторівна; Соляненко, Олена Леонідівна (Запорізький державний медичний університет, 2018)
Essentials Of Medical English (Практикум з дисципліни «Іноземна мова за професійним спрямуванням» для студентів медичних факультетів ) складається з 30 уроків, які охоплюють такі розділи, як нормальна фізіологія, мікробіологія та хвороби. Студенти мають нагоду познайомитися і вивчити медичну англійську мову, читати, перекладати і презентувати клінічні картини багатьох хвороб. Практикум призначений для аудиторної роботи зі студентами медичних факультетів за спеціальностями «Медицина» і «Педіатрія».
Професійна англійська для медиків