Збірник тестових завдань для проведення підсумкового модульного контролю з дисциплін "Іноземна мова" та "Іноземна мова за професійним спрямуванням" для студентів I та II курсів за спеціальністю "Стоматологія" - Гордієнко, Олена В'ячеславівна; Трегуб, Світлана Євгенівна; Мирошниченко, Олена Анатоліївна (Запорізький державний медичний університет, 2016)
Збірник тестових завдань для проведення підсумкового модульного контролю з дисциплін ”Іноземна мова“ та ”Іноземнамова за професійним спрямуванням“ для студентів I та II курсів за спеціальністю ”Стоматологія” складається з тестових завдань, систематизованих у модулі для студентів І курсу ( модуль І, ІІ) та ІІ курсу (модуль І) ІІІ медичного факультету. Призначений для аудиторної та самостійної роботи з англійської мови для студентів стоматологічного факультету вищих медичних закладів освіти України.