Пошук протигрибкових агентів серед гідрованих триазино[с]хіназолінів - Москаленко, Олександра Сергіївна; Павлюк, І. В. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Метою дослідження. Синтез та вивчення протигрибкової активності частково гідрованних триазино [c] хіназолінів, а саме заміщених 3-R-6,7-дигідро-2Н-[1,2,4]триазино[1,5-c]хіназолін-2-они.
Keywords: тези доповідей