Інформаційні технології у підвищенні якості професійної підготовки лікарів-стоматологів у ЗДМУ - Чертов, Сергій Олександрович; Ясногор, Ольга Анатоліївна; Міщенко, Олег Миколайович; Ганчев, Кирило Сергійович; Стрюк, Юлія Володимирівна; Карнаух, Марина Миколаївна (Запорізький державний медичний університет, 2020)
Сучасна освіта в період пандемії неможлива без інформаційного середовища і використання електронних освітніх ресурсів в педагогічному процесі. Сьогоднішній учбовий процес передбачає впровадження нових форм навчання і нові ролі - студента, як активного дослідника, творчо і самостійно працюючого, який широ-ко використовує інформаційні ресурси для отримання знань, і викладача як консультанта, який повинен володіти сучасними комп’ютерними технологіями.
Keywords: інформаційні технології; програма Microsoft Теаms; стоматологи