Особливості фізичної реабілітації після трубної позаматкової вагітності - Бугаєвський, К. А.; Черепок, Олександр Олексійович; Волох, Наталя Генріхівна; Bugaevskij, Konstantin A.; Cherepok, Olexander O.; Volokh, Natalia H. (Переяслав-Хмельницкий, 2017)
В статті наведені матеріали проведеного дослідження з визначення ефективності запропонованого комплексу методів та засобів фізичної реабілітації та відновного лікування у пацієнток репродуктивного віку, після перенесеного оперативного лікування з приводу позаматкової трубної вагітності. Наведені особливості практичного застосування комплексу на амбулаторному та санаторно-курортному етапах реабілітації. The article presents the materials of the study to determine the effectiveness of the proposed set of methods and means of physical rehabilitation and restorative treatment in patients of reproductive age, after suffering a surgical treatment for ectopic tubal pregnancy. These features practical application of complex outpatient and sanatorium stages of rehabilitation.
Features after physical rehabilitation after ectopic tubal pregnancy
Keywords: матеріали конференцій; пацієнтки; позаматкова трубна вагітність; фізична реабілітація; відновне лікування; лікувальна фізична культура; гінекологічний масаж; female patients; ectopic tubal pregnancy; physical rehabilitation; restorative treatment; therapeutic exercise; pelvic massage