Вплив засобів фізичної терапії при корекції маси тіла у осіб із метаболічним синдромом - Сирота, С. С. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Мета дослідження – теоретичне обґрунтування впливу засобів фізичної терапії на пацієнтів із ожирінням при метаболічному синдромі.
Keywords: тези доповідей