Телемедицина як частка безбар’єрного середовища - Мотина, А.; Сукач, В.; Велика, Л.; Івченко, Т. (My University, 2024)
Складні умови воєнного часу створили громадянам нашої країни додаткові бар’єри та внесли багато корективів у різні сфери нашого життя, особливо у доступність до медичних послуг. Для українців, які виїхали за кордон це мовний бар’єр та висока вартість медичних послуг.