Деякі аспекти удосконалення навчально-виховного процесу провізорів-косметологів - Бутко, Л. А.; Волох, Д. С. (Запорізький державний медичний університет, 2012)
Висвітлено досвід реалізації нових підходів в організації підготовки фахівців освітньо-кваліфікаційного рівня «провізор-косметолог» на кафедрах Національного медичного університету ім. О.О. Богомольця. Представлен опыт реализации новых подходов в организации подготовки специалистов образовательно-квалификационного уровня «провизор-косметолог» на кафедрах Национального медицинского университета им. А.А. Богомольца. The experience of new approaches in organizing training educational-qualiﬁcation level «pharmaceutist-cosmetician» at the departments of Bogomolets National medical university.
Keywords: провізор-косметолог; навчальні плани; морально-етичне виховання; провизор-косметолог; учебные планы; морально-этическое воспитание; pharmaceutist-cosmetician; curriculum; moral and ethical education