Дослідження вітчизняного ринку лікарських препаратів і засобів лікувальної косметики, що використовуються при зовнішній корекції алопеції - Демчук, М. Б.; Івашків, Ю. І.; Грошовий, Т. А. (Запорізький державний медичний університет, 2012)
Вивчено товарну та цінову кон’юнктуру ринку лікарських препаратів і засобів лікувальної косметики для зовнішньої корекції алопеції. Проведено анкетне опитування аптечних спеціалістів щодо попиту на різні групи лікарських препаратів і засобів лікувальної косметики для корекції алопеції. Изучена товарная и ценовая конъюнктура рынка лекарственных препаратов и средств лечебной косметики для внешней коррекции аллопеции. Проведен анкетный опрос аптечных специалистов относительно спроса на разные группы лекарственных препаратов и средств лечебной косметики для коррекции аллопеции. The commodity and price state of market of medicines and medical cosmetics for the external correction of alopecia was studied. The survey by questionnaire of pharmacy specialists in relation to demand on the different groups of medicinal preparations and medical cosmetics for the correction of alopecia was conducted.
Keywords: маркетингові дослідження; лікувальна косметика; анкетне опитування; апріорне ранжування факторів; маркетинговые исследования; лечебная косметика; анкетный опрос; априорное ранжирование факторов; marketing researches; medical cosmetics; survey by questionnaire; a priori ranking of factors