Скринінг стану психологічного здоров’я матері як один з елементів педіатричного прийому - Йожикова, Д. О.; Герасімчук, Тетяна Сергіївна; Сліпко, В. О. (Запорізький державний медичний університет, 2023)
Мета: ознайомити лікарів-педіатрів з технікою проведення скринінгу стану психологічного здоров’я матері; донести важливість проведення скринінгу психологічного здоров’я батьків, як одного з елементів педіатричного прийому.
Keywords: тези доповідей