Етичний вимір наукових досліджень над людиною - Жукова, А. М. (Запорізький державний медичний університет, 2021)
І з усіх живих істот на Землі досягти вражаючого рівня розвитку змогла тільки людина. В першу чергу її цікавило власне здоров'я. Тому пошуки кращих методів лікування та дієвих ліків були та залишаються першочерговими