Оцінка поширеності сімейної гіперхолестеринемії серед пацієнтів кардіологічного профілю - Нікітюк, Ольга Вячеславівна; Комарова-Лазько, Ольга Володимирівна (Запорізький державний медичний університет, 2017)
Мета дослідження – виявлення пацієнтів з визначеним, вірогідним та можливим діагнозом «сімейна гіперхолестеринемія» серед стаціонарних хворих кардіологічного відділення ННМЦ «Університетська клініка» ЗДМУ.
Keywords: тези доповідей