Обмін простих білків в нормі та при патології - Александрова, Катерина Вячеславівна; Крісанова, Наталія Вікторівна; Рудько, Наталія Петрівна (Запорізький державний медичний університет, 2020)
Навчальний посібник складено відповідно до навчальних програм з біологічної хімії для студентів медичних ЗВО України III-ІV рівнів акредитації спеціальностей «Медицина», «Педіатрія». Рекомендовано для підготовки до практичних занять та складання іспитів з дисципліни «Біологічна хімія».
Keywords: біологічна хімія