Бюлетень нових надходжень 2024, липень-грудень. Додаток 1. Підручники. Навчальні посібники - Каминіна, Ірина Валентинівна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, Наукова бібліотека, 2024)
Бюлетень нових надходжень випускається в друкованому та електронному вигляді. Електронна версія відображена в Інституціональному репозитарії ЗДМФУ та на сайті наукової бібліотеки ЗДМФУ