Методичні рекомендації до виконання курсових робіт з фармакогнозії - Тржецинський, Сергій Дмитрович; Одинцова, Віра Миколаївна; Мозуль, Валентина Іванівна; Денисенко, Ольга Миколаївна; Головкін, Володимир В'ячеславович; Шевченко, Інна Миколаївна; Аксьонова, Ілона Ігорівна (Запорізький державний медичний університет, 2019)
Методичні рекомендації розроблені для студентів III курсу фармацевтичного факультету спеціальності "Фармація" і призначені для надання методичної допомоги при виконанні курсової роботи з фармакогнозії.
Keywords: курсова робота; фармакогнозія