Формування пріоритетів розвитку сучасної освіти та системи виховання за умов глобалізації та інноваційного суспільства - Соколовська, Ірина Анатоліївна; Смирнова, Д. Д. (My University, 2016)
Високоякісна підготовка та підвищення кваліфікації складають основу формування галузі охорони здоров’я та реалізації соціальних потреб держави, оскільки від рівня підготовки лікарів та провізорів залежить якість надання медичних послуг.
Keywords: тези