Особливості нейрореабілітації хворих з післяінсультним астенічним синдромом у ранньому відновному періоді - Шпилєва, А. О. (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Мета дослідження: Виявити прояви астенічного синдрому у хворих, які перенесли мозковий інсульт, та провести патогенетичне лікування із застосуванням препарату «Енеріон» для підвищення ефективності комплексної терапії.
Keywords: тези