ІГХ характеристика фіброзної строми в протоковій аденокарциномі підшлункової залози при різному ступені диференціювання пухлини - Кабаченко, Валерія Олександрівна (Запорізький державний медичний університет, 2022)
Мета: провести комплексний аналіз гістологічного, гістохімічного та імуногістохімічного (ІГХ) дослідження фіброзної строми в протоковій аденокарциномі підшлункової залози (ПАПЗ) при помірному (G2) та низькому (G3) ступенях диференціювання.
Keywords: тези доповідей