Корекція деформацій при нейропатичній формі ускладненого синдрому діабетичної стопи - Шаповал, Сергій Дмитрович; Савон, Ігор Леонідович; Бєлінська, Вікторія Олегівна; Максимова, Ольга Олегівна (My University, 2018)
Мета роботи: розробити хірургічні втручання у хворих на нейропатичну форму ускладненого СДС для виправлення деформації.
Keywords: тези доповідей