Діяльність сімейного лікаря в умовах страхової медицини - Михайловська, Наталія Сергіївна (Запорізький державний медичний університет, 2017)
У навчально-методичному посібнику наведені загальні питання діяльності сімейного лікаря в умовах страхової медицини, форми медичного страхування, моделі страхової медицини в країнах світу тощо. Навчально-методичний посібник до практичних занять та самостійної роботи студентів складений відповідно до програми навчальної дисципліни «Загальна практика – сімейна медицина», напряму 1201 «Медицина», спеціальність 7.12010001 «Лікувальна справа», 7.12010002 «Педіатрія». Видання має на меті сприяти кращому засвоєнню теоретичних знань студентами VI курсу 1,2 медичного факультетів під час підготовки до практичних занять з відповідних тем.