Роль фенотипування в терапії важкої бронхіальної астми у дітей - Пухир, В. П.; Недельська, Світлана Миколаївна (My University, 2020)
Мета дослідження: простежити особливості перебігу і фенотипи важкої БА у дітей. Матеріали і методи дослідження: клінічні, біохімічні та імунологічні методи обстеження дітей хворих на БА, що знаходились на лікуванні в алергологічному відділенні на базі КНП «Міська дитяча лікарня № 5» ЗМР за 20172019 рр.