Ефективність застосування ЛФК при тотальному односторонньому ендопротезуванні кульшового суглобу після коксартрозу у жінок 50-55 років - Полова, М. (My University, 2023)
Мета дослідження: виявити ефективність застосування лікувальної фізичної культури при тотальному односторонньому ендопротезуванні кульшового суглобу після коксартрозу у жінок від 50-55 років.
Keywords: тези доповідей