Питання для самостійної роботи студентів з ревматології, пульмонології та нефрології. Частина 1 - Візір, Вадим Анатолійович; Деміденко, Олександр Вікторович; Приходько, Ігор Борисович; Садомов, Антон Сергійович; Буряк, Віктор Валерійович; Гончаров, Олександр Вікторович; Шолох, Сергій Григорович; Заіка, Ігор Вітольдович; Полякова, Ганна Володимирівна; Школовий, Василь Володимирович (Запорізький державний медичний університет, 2018)
Посібник призначено для студентів медичних ВНЗ 5-го року навчання для допомоги у вивченні окремих питань з ревматології, пульмонології та нефрології, які віднесено до самостійної роботи згідно типової та робочої програм з внутрішньої медицини, в рамках підготовки до практичних занять.