Перспективна рослинна сировина з лікувальними властивостями для застосування в стоматології - Мельник, Анатолій Леонідович; Кокарь, Оксана Олександрівна; Максимов, Ян Вікторович (My University, 2023)
Методи дослідження. Огляд джерел літератури щодо ЛЗ, які є перспективними антибактерійними та протигрибковими властивостями, засвідчує інтерес науковців до комплексу біологічно активних речовин (БАР) хмелю звичайного (Humulus lupulus L.) родини коноплевих (Cannabaceae). Проведено аналіз фармацевтичного ринку.