Взаємозв’язок індексу маси тіла зі станом мінералізації кісткової тканини у жінок з ішемічною хворобою серця - Стецюк, Ірина Олегівна (My University, 2018)
Мета дослідження: дослідити взаємозв’язок індексу маси тіла зі станом мінералізації кісткової тканини у жінок з ішемічною хворобою серця (ІХС).
Keywords: тези доповідей