Вивчення структурно-механічних властивостей супозиторіїв з аміодарону гідрохлоридом - Перегудов, В. О.; Пухальська, Ірина Олександрівна; Сафронова, Дар'я Михайлівна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Метою цієї роботи є вивчення структурно-механічних властивостей ректальної лікарської форми аміодарону гідрохлориду залежно від температури технологічного процесу виробництва супозиторіїв.
Keywords: тези доповідей