Інтеграція очних і дистанційних форм навчання в освітній процес на кафедрі біологічної хімії ЗДМУ - Іванченко, Дмитро Григорович; Александрова, Катерина Вячеславівна; Романенко, Микола Іванович (Запорізький державний медичний університет, 2018)
Вступ. Процес розвитку комунікаційних технологій призводить до появи принципово нових форм отримання і передачі інформації. Формування єдиного інформаційного простору сприяє реалізації базової європейської концепції безперервної та відкритої освіти. Функціонування держави у відповідності до демократичних цінностей передбачає відкритість і загальнодоступність освітніх систем. Можливість гармонійного і всебічного розвитку кожної окремої особистості є неодмінною умовою науково-технічного прогресу суспільства в цілому.
Keywords: дистанційне навчання; самостійна робота; online-курс