Педагогічні ідеї в контексті історико-філософської думки - Жадько, Віталій Андрійович (Запорізький державний медичний університет, 2006)
Пропонована науково-методична монографія побудована за принципом авторських коментарів, поданих до оригінальних філософсько-педагогічних текстів найвідоміших мислителів і пам’яток загальнолюдської мудрості. Зміст коментарів постійно співвідноситься з виховною та дидактично-пізнавальною функцією філософії й педагогіки в їх історичному та сучасному значенні.
Keywords: історико-філософська думка