Кореляційний зв’язок інтернет-залежності та проявів тілесної дисфорії - Гостіщєва, Г. Г. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Мета дослідження. Провести аналіз проявів дистресу, що охоплює коло розладів «тілесної дисфорії» та їх вираженість під впливом інтернет-залежності.
Keywords: тези доповідей