Кореляційні зв’язки між показниками оптичної щільності кісткової тканини, стабільності імплантату та товщини вестибулярної кісткової пластинки в області одномоментної дентальної імплантації - Нєженцев, Є. Ю.; Чертов, Сергій Олександрович (My University, 2024)
Ціль роботи – провести аналіз кореляційних зв’язків між показниками ОЩКТ, СІ та ТВКП в області одномоментної дентальної імплантації у динаміці.